BS: 112 miliona eura bespovratnih sredstava potvrda uspješnog rukovođenja MKI od strane Ibrahimovića

BS: 112 miliona eura bespovratnih sredstava potvrda uspješnog rukovođenja MKI od strane Ibrahimovića

Dodaju da je ovo je i svojevrsna potvrda od strane EU partnera, da su kadrovi BS odgovorno i državnički rukovodili državnim institucijama Iz Bošnjačke stranke saopštili sud a je danas i zvanično u Briselu potvrđeno da će EU dodijeliti bespovratnu podršku u iznosu od 112,6 miliona eura za rekonstrukciju dionice Bar-Golubovci u dužini od 39,6 km željezničke pruge, što predstavlja najveći grant ikada koji je dodijeljen Crnoj Gori.

Crnoj Gori dodatnih 112,6 miliona za rekonstrukciju dionice pruge Bar - Golubovci

- Ovo je još jedan potvrda uspješnog rukovođenja Ministarstva kapitalnih investicija od strane  Ervina Ibrahimovića u 43.Vladi Crne Gore. Ukupan iznos bespovratnih sredstava koje je Ministarstvo kapitalnih investicija obezbijedilo za proteklih godinu i po dana iznosi preko 160 miliona eura - navode oni.

Dodaju da je ovo je i svojevrsna potvrda od strane EU partnera, da su kadrovi BS odgovorno i državnički rukovodili državnim institucijama.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.