Još četiri jaka zemljotresa pogodila Filipine
FILIPINI ZEMLJOTRES/ - FOTO: TVITER

Još četiri jaka zemljotresa pogodila Filipine

Poslije jakog zemljotresa od 7,6 stepeni po Rihteru, koji se dogodio danas poslije podne, još četiri veoma snažna zemljotresa pogodila su Filipine od 17.00 do 17.38 časova - potresi su bili jačine 6,5 stepeni, dva puta po 5,7 i jedan 5,6 stepeni, objavio je Evropski mediteranski seizmološki zavod.

Drugi po jačini zemljotres na Mindanau, drugom po veličini filipinskom ostrvu, dogodio se na dubini od 38 kilometara, na 52 kilometara od grada Bisliga, u kojem živi 67.500 stanovnika.

Zasad nema izvještaja o materijalnoj šteti.

Poslije zemljotresa od 7,6 stepeni po Rihteru izdato je upozorenje na cunami.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.