Ivanović sjutra na VIII Regionalnom forumu Unije za Mediteran

Ivanović sjutra na VIII Regionalnom forumu Unije za Mediteran

Forum je prilika da se razmijene mišljenja o temama i izazovima sa kojima se suočava region Mediterana

Ministar vanjskih poslova Filip Ivanović učestvovaće na VIII Regionalnom forumu Unije za Mediteran (UZM), na poziv visokog predstavnika EU za vanjske poslove i politiku bezbjednosti i potpredsjednika Evropske komisije Žozepa Borelja, potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova i iseljenika Hašemitske Kraljevine Jordan Ajmana Safarija i ministra za vanjske poslove, EU i saradnju Kraljevine Španije Hose Manuela Alvaresa, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

Forum, koji se održava 27. novembra u Barseloni, prilika je da se razmijene mišljenja o temama i izazovima sa kojima se suočava region Mediterana, kao i da se definišu smjernice za jačanje uloge Unije za Mediteran i njenu održivost na regionalnom I globalnom nivou, imajući u vidu da se ove godine obilježava 15 godina od osnivanja organizacije.

Izvor:DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.