Kaubojka frizura osvaja svijet
/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-ANDREY89

Kaubojka frizura osvaja svijet

Sa početkom nove sezone dolazi i priliv novih hair trendova zbog kojih ostajemo željne da što prije stignemo kod frizera. Nakon duge ere boba, u modu ulaze raznovrsniji stilovi i dužine, pa je pravo vrijeme da eksperimentišete sa novom frizurom ili trendom frizure. I dok su dizajneri širom Londona, Pariza, Milana i Njujorka postavljali dnevni red za proljeće/ljeto 2024. tokom prošlog mjeseca, u masi žena istakla se jedna frizura vrijedna pažnje – frizura kaubojka (cowgirl haircut).

Šta je frizura kaubojka (cowgirl haircut)?

Taj čuveni trend divljeg zapada zbog kojeg Jennifer Lopez hoda u antilop jakni sa resama, a djevojke širom svijeta nose kaubojske čizme, ogleda se i u hair trendovima. Najprije je bakarna boja potpuno zavladala i sa trona svrgnula sve barbie plavuše. A onda – došlo je vrijeme i da u svijetu šišanja preuzme Divlji zapad. Frizura kaubojke je brižljivo ošišana slojevita frizura čiji pramenovi uokviruju lice. Odlikuje se sa dosta isprekidanih slojeva koji obezbjeđuju volumen i utisak kretanja kose.

Cowgirl haircut je tip šišanja koji ne zahtijeva česte odlaske kod frizera niti posebno održavanje. Dovoljno je malo pjene i gužvanja kose da biste se stilizovali kada ste u gužvi. Ova frizura je pomalo gruba i nesavršena, ali je upravo u tome njena ljepota, tvrde hair stilisti.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.