Nadal ipak nije siguran za AO

Nadal ipak nije siguran za AO

Španski teniser Rafael Nadal nije siguran učesnik predstojećeg Australijan opena. Iz Nadalovog tima je stigao demanti preko predstavnika za medije Benita Perez-Barbadilja.

Nadalovo učešće je isprva potvrdio direktor turnira Kreg Tajli.

Doduše, Barbadiljo, koji obavlja ulogu Nadalovog portparola nije negirao da će Španac učestvovati u Melburnu.

- Vidjeli smo izvještaje i izjave, ali ne možemo da ih potvrdimo. Definitivno još ne znam, prerano je reći. Nismo objavili datum upravo iz tog razloga – ne znamo. Rafa tek počinje da trenira - rekao je Benito Perez Barbadiljo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.