Grlić Radman: Podržavamo Spajića, očekujemo brzo formiranje Vlade
Gordan Grlić Radman

Grlić Radman: Podržavamo Spajića, očekujemo brzo formiranje Vlade

Ministar vanjskih poslova pri Vladi Hrvatske Gordan Grlić Radman kazao je danas u Kotoru da podržava novog mandatara i "Spajić je proevropski političar u sastavljanju Vlade", poručio je Grlić Radoman tokom obilježavanja godišnjice osnivanja logora u Morinju.

Grlić Radoman očekuje da se Vlada formira što prije.

"Mi smo saveznici kao NATO članice i što se tiče Hrvatske, tu će Crna Gora dobiti uvijek hrvatsku pomoć. Crnogorska politička elita vodi računa i o Hrvatskoj nacionalnoj zajednici, tako da se nadamo da će i u sljedećem sazivu Adrijan Vuksanović, koji je i član Skupštine, takođe dobiti ministarsko mjesto", naveo je Grlić Radman, prenosi Radio Kotor.

Podsjetimo, u organizaciji Hrvatskog nacionalnog vijeća (HNV) Crne Gore, jutros je u Morinju obilježena 32. godina od osnivanja logora Morinj.

Ispred spomen ploče u nekadašnjem logoru JNA koja je postavljena u oktobru prošle, delegaciju Hrvatske predvodio je ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman.

U ime Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore, prisustvovao je državni sekretar Robert Markić.

Markić i Grlić Radoman su položili cvijeće i upalili svijeće.

Podsjetimo, uklanjanje spomen ploče u bivšem logoru Morinj, svojim je rješenjem prije skoro dvije godine naložila Uprava za inspekcijske poslove (UIP).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.