Proevropska opozicija u Srbiji traži vanredne izbore
Ilustracija

Proevropska opozicija u Srbiji traži vanredne izbore

Proevropska opozicija danas je i formalno zatražila od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da vanredni parlamentarni i beogradski izbori budu održani do kraja godine.

Taj zahtjev predali su na pisarnici predsjedništva Srbije, a potom su na konferenciji za novinare zatražili od Vučića da se o tome što prije izjasni.

Optužili su predsjednika Srbije da stalno manipuliše sa zahtjevima proevropske opozicije u vezi izbora, i naglasili da očekuju konkretan odgovor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.