Francuski Vogue uvrstio Džejlu Ramović među najbolje odjevene u Veneciji
Vogue France

Francuski Vogue uvrstio Džejlu Ramović među najbolje odjevene u Veneciji

Jedan od najpoznatijih modnih časopisa, Francuski Vogue izdvojio je najbolja modna izdanja dosadašnjeg dijela ovogodišnjeg Filmskog festivala u Veneciji, a među izdvojenima uvrstio je i kombinaciju Goraždanske pjevačice.

Džejla Ramović se pojavila na crvenom tepihu 80. izdanja Filmskog festivala u Veneciji i ostavila je jak utisak na sve iz svijeta mode.

Na poziv Armani beauty tima, Ramović je prodefilirala Venecijanskim festivalom u kombinezonu bez rukava koji na sebi ima detalj u obliku cvijeta.

Kreaciju iz brenda Lavani Couture upotpunila je ogrlicom i naušnicama brenda DeravishinG.

Francuski Vogue je tom prilikom izabrao 71 modno izdanje izdvojivši ih kao najkarakterističnije, a među izdvojenim bili su outfiti poznatih holivudskih ličnosti poput Belle Throne ili Adriane Lime. Džejla Ramović je svojim izdanjem oduševila i sam Vogue.

Izvor N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.