DPS Zeta: Događaji u Zeti pokazatelj odnosa onih koji bi da prave Vladu, tražimo hitne izbore
Demokratska partija socijalista

DPS Zeta: Događaji u Zeti pokazatelj odnosa onih koji bi da prave Vladu, tražimo hitne izbore

Danas su građani Zete i ukupne crnogorske javnosti imali priliku da gledaju finale višemjesečnih, mučnih scena u vidu eskalacije političke krize konstituenata vlasti naše opštine, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista.

Danas su kako iz DPS-a poručuju svjedočili sceni gdje velika, ponosna koalicija Za budućnost Crne Gore u istom danu moli za ulazak u Vladu, a istovremeno ponižava i smjenjuje one koje moli, na lokalnom nivou u Zeti.

“To zapravo i predstavlja pravu sliku svega onoga što gledamo ovih dana na državnom nivou. Sliku, kako u praksi izgleda njihova sloga, oslobođenje i demokratija, kad se dođe u situaciju da se razgovara o foteljama“, kazali du iz DPS-a.

Dodaju da je Zeta u ovom trenutku možda i najupečatljiviji primjer retrogradnosti, nazadnosti i nesposobnosti koja vlada u “oslobođenim” opštinama.

“Za skoro godinu dana, vlast u Zeti nije uspjela da zakrpi ni udarne rupe kroz saobraćajno razorenu opštinu. Zeta je trenutno na ivici zaraze, jer je zatrpana otpadom i deponijama. Za skoro godinu dana gradska uprava kao da nije ni počela sa radom, uz sav posao koji čeka novu opštinu, dok svakodnevno traju priče kako je neko drugi odgovoran za sve to“, ističe se u saopštenju.

Mučno je naglašavaju danas bilo slušati na sjednicama radnih tijela i skupštine šta su sve politički prijatelji govorili jedni o drugima, dok su kao sluđeni iz minuta u minut čekali instrukcije, kad, gdje i za šta da glasaju ili ne glasaju.

“DPS nije htjela biti akter ovakvog političkog cirkusa, brukanja građana i ponosnog imena koje nosi ova opština. Niti smo vas birali, niti glasali. Jasno je, rješenje izlaska iz ovakve krize jesu jedino vanredni lokalni izbori. Za ovakvu bruku, račun ćete polagati isključivo građanima Zete“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.