Otvoreno prvenstvo Crne Gore u Tivtu: Specijalna gošća Natalija Kuznjecova

Otvoreno prvenstvo Crne Gore u Tivtu: Specijalna gošća Natalija Kuznjecova

Otvoreno prvenstvo Crne Gore u pauerliftingu i benč-presu po pravilima GPC federacije održaće se 29. aprila u Tivtu.

Manifestacija u sportskoj dvorani „Župa“ internacionalnog je karaktera i očekuje se učešće velikog broja takmičara i rekordera i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Specijalna gošća biće Natalija Kuznjecova, svjetska rekorderka u benč-presu, mrtvom dizanju i armliftingu. Rok za prijave je 21. april. Vaganje je 28. aprila od 19h do 20h i na dan takmičenja od 8h do 9h.

Otvoreno prvenstvo Crne Gore, koje će početi u 10.30h, organizuju Pauerlifting savez Crne Gore i Pauerlifting klub „Natural 100%“ iz Tivta. Ulaz će biti besplatan.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.