Džokšun, izvođač radova na rezidenciji koja je uništena u zemljotresu u Hataju,    priveden dok se spremao da pobjegne u Crnu Goru

Džokšun, izvođač radova na rezidenciji koja je uništena u zemljotresu u Hataju, priveden dok se spremao da pobjegne u Crnu Goru

Turski preduzetnik Mehmet Jašar Džoškun, izvođač radova na rezidenciji koja je uništena u zemljotresu u Hataju, priveden je na aerodromu u Istanbulu dok je pokušavao da ode u inostranstvo. Kako prenosi NTV, Džokšun je planirao da ode u Crnu Goru.

Po izvještaju NTV, javno tužilaštvo pokrenulo je istragu nakon prijave da je Džokšun, izvođač radova na rezidenciji Renesans, koja je uništena u zemljotresu u Hataju kada je stradao veliki broj ljudi, došao na aerodrom u Istanbulu sa manjom količinom novca kako bi otišao u inostranstvo.

Osumnjičeni Džokšun je zadržan na aerodromu u Istanbulu od policijskih timova po nalogu Glavnog tužilaštva.

Kako se navodi, Džokšun je priveden dok se spremao da pobjegne u Crnu Goru i oduzeto je uz to i nešto novca, a odveden je u Policijsku upravu na aerodromu Istanbul.

"Postupak protiv osumnjičenog se nastavlja", piše u tekstu.

,

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.