Doktor Kenan Erović i FK Jedinstvo Franca dobitnici Nagrade

Doktor Kenan Erović i FK Jedinstvo Franca dobitnici Nagrade "3. januar"

Najznačajnija nagrada Opštine Bijelo Polje "3.januar″ za 2022. godinu pripala je direktoru Opšte bolnice dr Kenanu Eroviću i FK Jedinstvo.

Tako je odlučio žiri kojim je predsjedavao Abaz Dizdarević, koji je dodijelio ovo najveće opštinsko priznanje za doprinos i promociju Bijelog Polja kao i uspješnog i savjesnog rada.

"Odluka je bila jednoglasna kad su u pitanju i nagrada dr Eroviću za pojedinačni učinak,iako naša odluka, obzirom na kvalitet predloženih kandidata nije bila laka. Dr Eroviću je nagrada opredijeljena za sve što je uradio u razvoju Opšte bolnice u našem gradu.Kao i FK Jedinstvo u dijelu kolektiva. Inače pored slavodobitnika u najužem izboru je bio i akademski slikar Milutin Obradović, a razmišljanja su bila i dodjeli posthumno dr Marini Kljajević. Obzirom da se daje samo jedna nagrada svi smo bili jednoglasni da je Erović laureat. Za FK Jedinstvo ne treba trošiti riječi, jer ove godine je proslavio vijek trajanja", kazao je Dizdarević, obrazlažući odluku Žirija, prenosi sajt Opštine.

Nakon saznanja da je dobio ovako prestižnu nagradu, dr Erović nije skrivao zadovoljstvo istakavši da je to satisfakcija za veliki uložen rad da Opšta bolnica dobije i izgled i uslove kakve zaslužuje i renome koji je ne tako davno imala.

"Još više sam radostan što sam ujedinio sve članove Žirija koji su mi dali jednoglasnu podrška", kazao je dr Erović.

Nermin Bećirović, predsjednik FK Jedinstvo naglasio da je dobijanje nagrade 3. januar samo kruna svega što je ovaj klub svijetlih tradicija uradio tokom svog stogodišnjeg trajanja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.