Surfer i ajkula u kadru - fotografija života

„Fotografija života“ Džordana Anasta – surfer na dasci iza koga iz vode iskače velika bijela ajkula – nastala je, kako to obično biva, sasvim slučajno u Kaliforniji.

Iza objektiva je bio Džordan Anast, fotograf iz Kalifornije. Ispred fotoaparata članovi jednog kluba surfera u San Dijegu. Vrijeme i talasi fantastični i za surfere i za fotografa, prenosi Rts.

Dok je fotografisao surfera Tajlera Vorena, Anast je napravio šest fotografija na kojima je, osim surfera, bio i „neplanirani gost“.

Fotograf nije odmah shvatio da je pored Vorena opasna velika bijela ajkula. Kako je rekao novinarskoj ekipi Si-En-Ena, slične morske životinje česte su pri obalama Kalifornije, ali u prvi mah nije ni pomislio da je u pitanju baš najveća riba-predator. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.