@inspector20000 redo because i realized i can fit everything in one part lol #greenscreen ♬ MELANCHOLY - White Cherry

Tiktoker isprozivao Evropu: Za Crnu Goru kaže da je "više uspavana od Španije", pogledajte šta misli o drugim zemljama regiona

Tiktoker nadimka Inspector20000 napravio je pravu pometnju kada je komentarisao evropske zemlje u objavi koja je imala preko 700.000 pregleda prije nego što je obrisan.

U obrisanom videu najavio je da će napraviti i drugi dio u kojima će komentarisati zemlje koje nije stigao da "popljuje" u prvoj objavi, i svoje obećanje je ispunio.

Za Andoru je rekao da ne postoji, da Belgija takođe nije prava država, kako je Estonija gora verzija Finske, a Finska Estonija ako bi bila korejska država.

Litvanija ima "bolan jezik", Crna Gora "više uspavana od Španije", a Sjevernoj Makedoniji je poručio da je Aleksandar Veliki bio Grk, a da su oni Sloveni.

A kada je došao red na Srbiju, bio je kratak.

"Sje***ni ste. Svi, u potpunosti. To je to", rekao je tiktoker dok je odmahivao glavom.

U komentarima su njegovi pratioci navodili da je njegovo mišljenje poprilično tačno, dok su se pojedini žalili što njihova zemlja nije komentarisana.

U prethodnom videu  je za Albaniju je rekao da su oni "trgovci organima koji žive na Balkanu", za Andoru se upitao "zašto uopšte postoji", dok je na primjer za Belgiju rekao da "ni nije prava država". Za Bosnu i Hercegovinu je rekao da je to "centrala ratnih zločina". "Jeste li vidjeli njihovu etničku mapu? J****e!" dodao je.

Bugarima je poručio da su "samo siromašni", a dotakao se i Hrvatske. I ne, nije spominjao turizam ili sunce i more... "Hrvati su počinili ratne zločine za koje su čak i Njemci mislili da su previše", rekao je pa uzeo pauzu. "Brate...", zatim je dodao s neodobravanjem.

Za Njemačku i Rusiju nije rekao ništa, samo je ćutao pred kamerom, a Grcima je, na primjer, poručio da su "nekad bili centar svijeta, a sad su samo lijeni i stalno se žale na Tursku".

Snimak je u dan od objave lajkovalo preko 70 hiljada ljudi, a pregledana je preko pola miliona puta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.