Sin Nikole Sarkozija crnogorski zet, romantično vjenčanje sa Barankom u Provansi

Sin Nikole Sarkozija, bivšeg predsjednika Francuske, Luj Sarkozi, oženio se Barankom Natali Husić a ceremonija vjenčanja organizovana je u Provansi.

Sajt actualnewsmagazine.com prenosi da je već godinama Luj Sarkozi u vezi sa Natali Husić, rođenom u Crnoj Gori. Navode i da Natali živi između Vašingtona i Njujorka i upoznala je Luja Sarkozija u Sjedinjenim Državama, a ona je model i glumica, prenosi portal Rtcg.

Po pisanju sajta actualnewsmagazine.com, vjenčanje je održano 24.septembra a Luj, koji ima 25 godina, sudbonosno "da" izrekao je u prisustvu svojih roditelja i brojnih porodičnih prijatelja.  

Mladenci su pozvali svoje prijatelje i njihove porodice na ceremoniju koja je održana u opštini Gord, divnoj opštini na jugoistoku zemlje. 

Na društvenim mrežama podijeljene su fotografije snimljene tokom ceremonije, i to je bila i prilika da se vidi da je Luj Sarkozi okružen roditeljima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.