Crna Gora hit destinacija za turske glumce ovog ljeta

Bokokotorski zaliv ovog ljeta bio je hit destinacija za posjetioce iz Turske, uključujući i brojne glumačke zvijezde.

Nakon Merjem Uzerli, popularne Hurem, koja se u Portonovom slikala za naslovnicu turskog izdanja magazina Vogue, sada su u ovom ekskluzivnom rizortu boravili i Kerem Bursin i Birče Akalaj.

Jedan od trenutno najpopularnijih turskih glumaca i zvijezda serije “Pokucaj na moja vrata” i lijepa Birče pozirali su na atraktivnim lokacijama širom rizorta za naslovne strane nekih od najčitanijih turskih lifestyle magazina. 

Kerem Bursin je u žižu javnosti dospio zbog veze sa koleginicom Hande Erčel, a ljubav izmedju njih dvoje dogodila se na snimanju serije “Miriše na ljubav”. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.