Prava Crna Gora Pljevlja

" Izbori će biti održani prije ili kasnije, građani Pljevalja kazniće izdaju izborne volje"

Izdajnička manjinska vlada, neće donijeti ništa dobro Crnoj Gori. Manjinska vlada koja ima podršku DPS-a je protiv volje građana iskazane 30. avgusta, tako da je u startu osuđena na propast, saopštio je Predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Marko Milačić u okviru radne posjete Opštini Pljevlja.

Prava Crna Gora intezivno radi na pripremama za lokalne izbore u okviru kojih su održani sastanci predsjednika partije sa lokalnim odborima Prave Crne Gore u gradovima u kojima se održavaju lokalni izbori.

Prilikom posjete lokalnom odboru u Pljevljima Marko Milačić je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji. Tom prilikom je između ostalog govorio i o manjinskoj vladi. 

„Izdajnička manjinska vlada, neće donijeti ništa dobro Crnoj Gori. Manjinska vlada koja ima podršku DPS-a je protiv volje građana iskazane 30. avgusta, tako da je u startu osuđena na propast. 
Pored toga što nema podršku građana, postoji kako navodi, očigledna netrpeljivost između konstituenata manjinske vlade, čiji predstavnici se javno i najžešće međusobno napadaju u medijima, ali ih očigledno na okupu jedino još održava želja za foteljama i strah od vanrednih parlamentarnih izbora.

Ističe da će takva vlada donijeti Crnoj Gori samo nestabilnost i duboku društveno-političku krizu.

"Ponosan sam na Pravu Crnu Goru koja je od prvog dana bila najodlučnije protiv izdaje, još od potpisivanja Memoranduma, koji smo odmah, kako se i ispostavilo, okarakterisali kao temelj buduće izdaje. Odlučnost, zrelost i konstruktivnost Prave Crne Gore građani su prepoznali, pa Prava Crna Gora jača i raste iz dana u dan, a što se pokazalo na izborima u Beranama, gdje ćemo biti nezaobilazan politički faktor, a isto će biti na narednim lokalnim izborima u nizu gradova", poručuje Milačić

Novica Stanić je na sastanku lokalnog odbora kazao da će Prava Crna Gora sarađivati samo sa onima, koji drže datu riječ i koji su u prethodnom periodu iskreno pokazali da su privrženi pobjedi 30. avgusta. 

„Pokušaj odlaganja lokalnih izbora od strane partija, koje podržavaju manjinsku vladu samo pokazuje da se one boje suda građana o njihovom radu. Građani Pljevalja će na lokalnim izborima kazniti izdaju izborne volje, a izbori će biti održani prije ili kasnije" , saopštio je Stanić.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.