Podgorica: Požar u zgradi
FOTO i VIDEO: Dragan Mijatović/POBJEDA

Podgorica: Požar u zgradi "Zetagradnje" (VIDEO)

Upodgoričkom naselju Zabjelo, u zgradi Zetagradnje danas poslijepodne izbio je požar, a vatra iz zapaljenog stana ugrozila je i susjedni. Pričinjena je velika materijalna šteta, a stakla na stanu zahvaćenom požarom su popucala.

Kako je rečeno iz OKC Uprave policije, prema prvim informacijama u požaru nema povrijeđenih, piše Pobjeda.

Načelnik Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada, Goran Janković, portalu Pobjeda je kazao da su tri ekipe upućene na teren kako bi ugasile požar. Ekipe Službe zaštite i spašavanja gasile su požar i sa saobraćajnice ispred zgrade, a ušli su i u stan i intervenisali pjenom za gašenje.

 

 

Komšije su pomogle da se evakuiše i dijete koje je bilo samo u stanu pored stana zahvaćenog vatrom. I prema riječima očevidaca u požaru nema povrijeđenih, piše Pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.