Kijev: Rusko oklopno vozilo prešlo preko auta, vozač čudom izvučen živ(VIDEO)

Ruska oklopna vozila su danas ušla u dio Kijeva Obolon, koji se nalazi devet kilometara od ukrajinskog parlamenta u centru glavnog grada Ukrajine.

BBC je objavio video snimke lokalnih stanovnika, za koje je utvrdio da su pouzdani, na kojima se vidi kako ulicom idu oklopna vozila.

Kao posljedica toga, kako se vidi na fotografiji, ostao je smrskani automobil preko kojeg je prešlo oklopno vozilo.

Na sreću vozač je izvučen živ iz olupine, navodi BBC.

Na društvenim mrežama su se pojavili i snimci, iz različitih uglova, na kojima se prvo vidi kako tenk prelazi preko automobila, dok se u pozadini čuju vrisci očevidaca, a potom i kako oni nesrećnog čovjeka izvlače napolje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.