Tri osobe povrijeđene u eksploziji u centru Atine
Ilustracija

Tri osobe povrijeđene u eksploziji u centru Atine

Tri osobe su povrijeđene u eksploziji do koje je došlo rano jutros u poslovnoj zgradi u centru Atine. Zvaničnici vatrogasne službe rekli su da je 77-godišnji muškarac prevezen u bolnicu sa opekotinama, a još dvije osobe zbog udisanja dima.

Nakon eksplozije, koja je dogodila na 200 metara od hrama Zevsa Olimpijskog na prometnoj aveniji Singrou, izbio je požar.

Eksplozija je ozbiljno oštetila jedan poslovni blok, a razbijeno je i više izloga u prometnom dijelu centra Atine.

1643186948Tan20221269365962101024x768

Foto: Tanjug

Vatrogasci su odmah počeli potragu za osobama koje bi mogle da budu zarobljene unutar oštećenih zgrada, a čim je svanulo nasilno su ušli u oštećene prodavnice i oslobodili nekoliko zarobljenih ljudi.

Uzrok eksplozije još uvek nije poznat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.