Nadal pozitivan na koronavirus, učešće na AO upitno
Rafael Nadal, Foto: Getty images

Nadal pozitivan na koronavirus, učešće na AO upitno

Španski teniser Rafael Nadal saopštio je da je pozitivan na koronavirus.

Nadal je testiran u Španiji nakon povratka sa egzibicionog turnira u Abu Dabiju.

"Obavio sam testiranje po povratku iz Abu Dabija u Španiju i test je pozitivan. Trenutno sam u samoizolaciji, dobro se osjećam i obavijestio sam sve sa kojima sam bio u kontaktu", napisao je Nadal na društvenim mrežama.

Nadal je naveo da se nada da će se brzo oporaviti.

Španac je u Abu Dabiju izgubio prvo od Britanca Endija Marija u polufinalu, a potom i od Denis Šapovalova u borbi za treće mjesto.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.