Krivokapić: Samo srećna djeca su garant dobre države
Foto: Vlada CG

Premijer povodom Međunarodnog dana djeteta posjetio Dječji dom "Mladost“ u Bijeloj

Krivokapić: Samo srećna djeca su garant dobre države

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić povodom Međunarodnog dana djeteta posjetio je danas Dječji dom "Mladost“ u Bijeloj. On je vrijeme u Domu iskoristio za druženje i razgovor sa djecom, kojoj je uručio poklone.

Krivokapić je razgovarao i sa rukovodstvom Doma o izazovima i problemima sa kojim se suočavaju u radu.

Predsjednik Vlade izrazio je zadovoljstvo zbog prilike da posjeti Dom i da razgovara sa djecom, poručivši da je obaveza Vlade i zaposlenih u ovoj instituciji da djeci omoguće sve ono što im je neophodno i što ne mogu imati u svom porodičnom domu.

"Hvala na svemu što činite za ovu djecu. Ova ustanova je od početka pokazala svoju potrebu i opravdanost. Obaveza svih nas je da djeca rastu srećna, zadovoljna, jer jedino takva djeca su garant dobre države", kazao je premijer Krivokapić.

51691650362b83a1aee61o

Premijer Krivokapić prilikom posjete Doma, Foto: Vlada Crne Gore

Krivokapić je istakao da će Vlada učiniti sve da riješi probleme koje opterećuju zaposlene u Domu.

Iz Doma su poželjeli dobrodošlicu premijeru i izrazili zadovoljstvo zbog njegove posjete.

Poručili su da su djeca u Domu, bez obzira na svoje sudbine i porodične priče, srećna i zadovoljna. Kao najveći problem ističu nedostatak stručne radne snage, kao i odliv stručnog kadra.

Očekuju od Vlade da im pruži podršku, te da zajedničkim snagama, kako su istakli, rade na rješavanju problema i unapređenju rada Dječjeg doma.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.