Kome biste prvo pomogli?

Kome biste prvo pomogli?

Izbori koje pravimo mnogo govore o nama, naročito oni u stresnim situacijama u kojima moramo da reagujemo odmah. Oni govore mnogo o našem karakteru, moralnim vrijednostima, pa i inteligenciji.

Svakako da se nadamo da ne morate često da donosite ovakve odluke, ali zato smo sa vama dijelimo test koji će provjeriti kakve su vaše vrijednosti i koliko su mudri izbori koje pravite.

Pogledajte fotografiju i bez mnogo razmišljanja odgovorite ko je osoba kojoj biste najprije pomogli ako biste se našli u ovoj situaciji.

Espcx2GXcAIBwVH

1. Vi ste dobro odgojeni i vaspitani, sa snažim osjećanjem za moral i poštovanjem tradicionalnih vrijednosti. Problemima uvijek pristupate racionalno i nikada ne reagujete, a da niste dobro promislili o svojim postupcima. Zbog ovoga vam je ponekad teško da prihvatite nepravdu u svijetu. Često vam daju da završavate poslove koji su drugim ljudima dosadni.

2. Vaš izbor ukazuje na to da ste veoma osjetljivi i da ste više puta u prošlosti bili povrijeđeni. Nerijetko vam prebacuju da morate da skinete ružičaste naočare i spustite se na zemlju. Ipak, prijatelji vas obožavaju jer znaju da ćete uvijek biti tu za njih.

3. Vi ste neko ko uživa u zabavama, akciji i životu uopšte. Nikada nećete raditi ono što ne morate, već ćete se truditi da u svemu uživate do krajnjih granica. Vi ste pirodni vođa i privlačite ljude oko sebe kao magnet.

4. Vi ste večiti optimista i neko ko uvijek posmatra vedru stranu života. Rijetko se fokusirate na probleme i u stanju ste da sa svima pronađete zajednički jezik. Vrlo ste radoznali i ne podnosite rutinu i kada ste zatvoreni među četiri zida.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.