Lekić: Đukanović uz talibane jedini trijumfuje u Avganistanu
Miodrag Lekić

"Izražava lični ponos zbog očiglednog i već priznatog savezničkog promašaja"

Lekić: Đukanović uz talibane jedini trijumfuje u Avganistanu

Predsjednik DEMOS-a Miodrag Lekić danas je saopštio da je zaista teško racionalno objasniti izjavu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića o ostvarenim rezultatima na planu stabilnosti i mira u Avganistanu.

"Zaista je teško racionalno objasniti Đukanovićevu izjavu o - kako kaže - ostvarenim rezultatima na planu stabilnosti i mira u Avganistanu. Naime, zvuči nevjerovatno da u trenutku opšteg haosa, uvođenja islamskih zakona u Kabulu i drugim gradovima Avganistana, od strane talibana, u trenutku kada se u svim zemljama koje su imale trupe u Avganistanu, uključujući i SAD, govori o poraznom bilansu tog 20-ogodišnjeg rata, Đukanović u stanju potpunog otuđenja od realnosti, saopštava lični ponos zbog očiglednog i već priznatog  savezničkog promašaja", naveo je Lekić.

Mučno je kako ističe da u ime Crne Gore njen predsjednik ili ne zna bilans jednog rata o kojem cijeli svijet isto govori ili nastavlja tragikomičnu propagandu, valjda očekujući kao do sada, da će mu neko za servilnost uzvrati podrškom.

"Očigledno psihologija koncepta Crne Gore kao banana države ucijenjenih lidera se nastavlja", zaključio je Lekić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.