Barska policija uhapsila osumnjičenog za tešku krađu
Ilustracija

Barska policija uhapsila osumnjičenog za tešku krađu

Barska policija je sprovodeći planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje izvršavanja krivičnih djela, u užem dijelu grada, na jednom parking prostoru lišila slobode ruskog državljanina L.S. (29) neposredno nakon izvršenja krivičnog djela teška krađa, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz UP-a su pojasnili da je olicijski službenik koji se nalazio u blizini primijetio ovo lice koje je obilazilo parkirana vozila koja su se nalazila na slabo osvijetljenom dijelu parking prostora.

"S.L. je u jednom momentu podesnim sredstvom polomio staklo na jednom vozilu i otuđio određene predmete nakon čega se dao u bjekstvo. Policijski službenik ga je sustigao i lišio slobode", naglasili su iz UP-a.

Izvršen je pretres prostorija koje koristi ovo lice gdje su pronađeni predmeti podesni za izvršenje krivičnih djela.

Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa uz koju će biti priveden nadležnom tužiocu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.