Milo Đukanović

Đukanović čestitao Dan unutrašnjih poslova

"Službenici MUP-a i Policije beskompromisnim i posvećenim radom dali nemjerljiv doprinos razvoju savremene CG"

"Čestitam Dan unutrašnjih poslova službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Upravi policije koji su svojim beskompromisnim i posvećenim radom na očuvanju mira i stabilnosti, kao i zaštiti osnovnih društvenih vrijednosti i izgradnji sigurnog okruženja dali nemjerljiv doprinos razvoju savremene Crne Gore", poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović povodom 2. oktobra Dana unutrašnjih poslova.

On je istakao da rezultati koji se kontinuirano postižu u borbi protiv svih oblika kriminaliteta, uz prepoznatljivu kooperativnost na međunarodnom planu, potvrđuju uspješnost sprovedenih reformi kroz usvajanje evropskih i evroatlantskih standarda.

"Uvjeren sam da će i u vremenu pred nama, takav trend biti nastavljen na dobrobit cijele Crne Gore i njenih građana", naveo je Đukanović na Tviteru.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.