Montenegro Airlines od danas ponovo leti prema Srbiji
Ilustracija

Dva puta dnevno

Montenegro Airlines od danas ponovo leti prema Srbiji

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik, Montenegro Airlines (MA), obnoviće od danas avio-liniju sa Srbijom.

MA će, kako je ranije saopšteno iz kompanije, pružiti mogućnost dolaska u Crnu Goru, dva puta dnevno, na linijama iz Beograda ka Podgorici i Tivtu.

„MA će obezbijediti izuzetno povoljne cijene karata koje idu od 109 do 119 eura, sa svim taksama i to u raspoloživosti koja će minimum biti dvije trećine avio-sjedišta“, objasnili su iz kompanije.

Time, kako su dodali, MA dokazuje da je doprinos obnovi kretanja i turističkih boravaka u Crnoj Gori prioritetniji zadatak od linijskog profita, koji kompanija, moguće, može da ostvari na kratak rok.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.