CKM: Antidržavne političke partije će u Ulcinju doživjeti ubjedljiv poraz
Foto: CKM

CKM: Antidržavne političke partije će u Ulcinju doživjeti ubjedljiv poraz

Crnogorska kulturna mreža je u sklopu akcije "Glasaj za Crnu Goru" razgovarala sa građanima Ulcinja kojima su zahvalili na srdačnoj dobrodošlici koju su iskazali prema predstavnicima ove organizacije.

"Tokom razgovora sa Ulcinjanima smo mogli čuti kako njihove glasove ne mogu očekivati one političke partije koje ne priznaju 21. maj i koji žele da ruše građanski koncept Crne Gore. Građani Ulcinja su nam kazali da su veoma razočarani namjerom njihovog sugrađanina Dritana Anazovića da  sarađuje sa onima koji šire laži o odnosu Albanaca iz Ulcinja i njihovom odnosu prema Crnoj Gori. Oni su kazali da Crna Gora podjednako živi u njihovim srcima kao što živi u srcima Cetinjana", kažu iz CKM-a.

Posebno je kako kažu  ostavila utisak izjava jednog starog Ulcinjanina koji je kazap “teško nam je nema turističke sezone, ali biće nam mnogo lakše kada Crna Gora pobijedi 30. avgusta”.

"Mladi Ulcinjani nijesu zadovoljni odnosom Ministarstva sporta prema njima i prema sportskim klubovima iz njihovog grada, jer zamjeraju da se malo pažnje posvećuje sportu u njihovom gradu. Oni smatraju da se ravnopravno moraju podržavati sportski klubovi i mladi iz svakog grada.

Predstavnici naše organizacije su građane Ulcinja upoznali sa značajem predstojećih izbora koji su veoma važni za Crnu Goru i njen građanski koncept. Posebno smo istakli značaj izbora za manjinske narode koji bi se u slučaju pobjede antidržavnih političkih partija u Crnoj Gori osjećali potišteno. Tokom razgovora smo apelovali na Ucinjane da rade na očuvanju kulturnog nasleđa jer na taj način jačaju građanski koncept Crne Gore", poručuju iz CKM-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.