Policajka spasila muškarca u invalidskim kolicima koji se zaglavio na šinama dok je voz nailazio (VIDEO)
Foto: Screenshot, Youtube

Policajka spasila muškarca u invalidskim kolicima koji se zaglavio na šinama dok je voz nailazio (VIDEO)

Dobro poznata policajka Erika Urena avenije Lodi u Americi ovoga puta je opet bila heroj.

Nakon što je spazila muškarca u invalidskim kolicima, koje su zapele za invalidske šine, odlučila je da mu priskoči u pomoć.

Primjetila je da se rampa spušta i da se voz približava, odmah je izašla iz svog patrolnog vozila i počela da trči prema muškarcu.

Dok je voz stizao do njih, ona je uspjela da izvuče muškarca iz invalidskih kolica i oboje su pali na zemlju. Muškarac je zadobio povredu noge koju su mu odmah sanirao policajac Delgado koji je stigao da pomogne, piše telegraf.rs.

Šezdesetšestogodišnji muškarac je na kraju prevezen u lokalnu bolnicu na liječenje, a kako je to sve izgledalo, pogledajte snimak.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.