Pejić saslušan u CB Bijelo Polje: Nijesam podnosilac prijave, nejasno mi je zašto sam pozvan
Darko Pejić

Pejić saslušan u CB Bijelo Polje: Nijesam podnosilac prijave, nejasno mi je zašto sam pozvan

Protojerej-stavrofor Darko Pejić saslušan je jutros u Centru bezbjednosti Bijelo Polje, zbog molebana koji je služen u bjelopoljskoj Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla.

“Dobio sam poziv iako sam i sinoć i jutros naglasio inspektoru da ja nijesam podnosilac prijave za ovaj skup, niti sam u besjedi pozivao narod na njega. Zato mi je nejasno zašto sam baš ja pozvan i ne znam da li se iza svega ovoga krije neka loša namjera. Bog neka sudi o tome jer će Božija ipak biti zadnja. Ovo je treći put u posljednja dva mjeseca da me pozivaju u policiju što postaje jedna vrsta maltretiranja“, kaže Pejić,prenosi RTCG.

On dodaje da ga kao čovjeka boli kad mu se za trud i ljubav uzvraća na ovaj način.

“Ipak, kao sveštenik, ja znam da će svaka ova žrtva na kraju doprinijeti da se između ovog naroda jednom zasvagda začari mir i sloga i da sve ovo prestane“, Pejić.

Zamolio je svoje parohijane da ostanu staloženi i da, kako je kazao, ništa ne rade ishitreno i na svoju ruku.

“Slušajmo svoju majku Crkvu i ostanimo sabrani do kraja – do Hristove pobjede“, poručio je protojerej-stavrofor Darko Pejić .

On je najavio moleban u Bijelom Polju za nedjelju 21. juna naglašavajući da Crkva nema drugog oružja osim molitve i molitvenih hodova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.