Danas prvi let iz Podgorice ka Ljubljani
Ilustracija

MA šalje prvi avion nakon korone

Danas prvi let iz Podgorice ka Ljubljani

Sa Aerodroma u Podgorici danas će biti organizovan prvi let nacionalnog avio-prevoznika Montenegro Airlines (MA) nakon uspostavljanja avio-saobraćaja i to ka Ljubljani.

"Let je planiran u 13 sati i 30 minuta, a danas će se, takođe, avion iz Ljubljane vratiti za Podgoricu u 15 sati i 15 minuta”, navodi se u zajedničkom saopštenju Aerodroma Crne Gore (ACG) i MA, prenosi Mina biznis.

Uspostavljanje ponovnih linija, kako su kazali, od velikog je značaja za ACG i MA, kao i za kompletnu crnogorsku privredu.

Tim povodom izvršni direktori oba preduzeća, Danilo Orlandić i Vlastimir Ristić, daće izjave za medije i obratiti se putnicima u 13 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.