Nebojša i Marina Medojević poslati u karantin zbog kršenja samoizolacije
Nebojša i Marina Medojević, foto: Facebook

Nebojša i Marina Medojević poslati u karantin zbog kršenja samoizolacije

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević i njegova supruga Marina odvedeni su u karantin u Sutomoru zbog kršenja samoizolacije.

“Njima je uručeno rješenje o karantinu da se uz pratnju policije i zdravstveno sanitarnog inspektora sprovedu u karantin zbog sumnje da su  izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Podgorici, prenosi Antena M.

Oni su osumnjičeni da su napustili stan u kojem je trebalo da borave tokom samoizolacije.

“Državni tuzilac je naložio policiji da protiv njih podnese krivičnu prijavu zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, navode iz Tužilaštva.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.