U Nikšiću realizovan vrijedan projekat: Stvoreni kvalitetniji uslovi za rad “Zahumlja”
Izgled Zahumlja

U Nikšiću realizovan vrijedan projekat: Stvoreni kvalitetniji uslovi za rad “Zahumlja”

Uprava javnih radova uspješno je realizovala projekat dogradnje objekta Javne ustanove “Zahumlje” u Nikšiću, za koji je Vlada Crne Gore iz budžeta izdvojila blizu 300 hiljada eura.

"Svi građevinski radovi i opremanje objekta završeni su proteklih dana, čime su se stekli uslovi za njegovu predaju korisniku na dalju upotrebu. Svečana primopredaja nije organizovana zbog aktuelnih mjera suzbijanja koronavirusa", saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Zahumlje1

Izvođač radova na ovom projektu, pljevaljsko preduzeće “Tehnogradnja”, radove je završilo u ugovorenom roku, a novoizgrađeni dio objekta u potpunosti je arhitektonski priladođen izgledu postojećeg.

"Članovi i rukovodstvo “Zahumlja” na taj način su dobili oko 360 metara kvadratnih novog prostora za skladištenje nošnji, magacinske i kancelarijske prostorije, muzički studio i druge potrebe", kažu iz UJR.

Osnovano prije više od 120 godina, “Zahumlje” kako se navodi u saopštenju danas predstavlja simbol kulturnog života grada pod Trebjesom, zbog čega su Vlada Crne Gore i lokalna uprava prepoznale potrebu za unapređenje uslova rada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.