Posjekao drvo koje je pri padu ubilo njegovog brata koji je vozio bicikl
Ilustracija

Hrvatska

Posjekao drvo koje je pri padu ubilo njegovog brata koji je vozio bicikl

U hrvatskom mjestu Pivnica Slavonska dogodila se nesvakidašnja nesreća u kojoj je poginuo 65-godišnji muškarac, nakon što je na njega palo stablo koje je posjekao - njegov brat.

Kako je saopštila policija, do nesreće je došlo kada je 59-godišnji brat poginulog motornom testerom rušio stablo vrbe, na ulici ispred porodične kuće, a prilikom pada stabla, krošnja je pala na 65-godišnjaka koji je u tom trenutku vozio bicikl u blizini i usmrtila ga, prenosi Index.hr.

Protiv brata preminulog policija je podigla krivičnu prijavu nadležnom opštinskom tužilastvu u Virovitici, zbog dovođenja u opasnost života opšte opasnom radnjom ili sredstvom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.