Druga samostalna izložba fotografija Vedrana Vujisića 20. septembra u Kolašinu
Fotografija Vujisića

Druga samostalna izložba fotografija Vedrana Vujisića 20. septembra u Kolašinu

Druga samostalna izložba fotografija fotografa Vedrana Vujisića iz Kolašina biće organizovana 20. septembra u velikom holu Centra za kulturu Kolašin u 18h.

Naziv izložbe je ,,Kolašin - okom umjetnika" i to će biti druga samostalna izložba Vujisića.

posterizlozbafinalno

Vedran Vujisić rođen je u Bijelom Polju 06.06.1999. godine. Osnovnu i srednju školu je završio u Kolašinu. Student je Fakulteta političkih nauka, Univerziteta Crne Gore, u Podgorici. Živi u Lipovskoj Bistrici, selu kod Kolašina.

Umjetničkom fotografijom se bavi aktivno od 2011. godine . Na njegovim fotografijama preovladavaju motivi Kolašina,njegovih stanovnika i živopisnog krajolika koji ga okružuje.Pored fotografije bavi se grafičkim dizajnom,audio i video montažom. Fotoreporter je i saradnik u Kolašinskim novostima. Već tri godine je zvanični fotograf na Premium ljetnjem košarkaškom kampu Kolašin, bio je i član foto tima na ljetnjem Tango kampu Kolašin 2017, zvanični fotograf većeg broja manifestacija u Kolašinu.

Dobitnik je posebne nagrade na foto-konkursu koji su organizovali delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i EU info centar pod nazivom ,,Naša kulturna baština – evropsko nasljeđe”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.