Mundobasket: Srbija pobijedila Ameriku
Foto:FIBA

Mundobasket: Srbija pobijedila Ameriku

Košarkaška reprezentacija Srbije pobijedila je danas selekciju SAD sa 94:89 (32:7, 12:33, 27:28, 23:21) u borbi za plasman od petog do osmog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Kini.

Srbija će za peto mjesto na Mundobasketu igrati sa pobjednikom meča Poljska Češka.

Bogdan Bogdanović je ponovo bio najefikasniji u redovima Srbije sa 28 poena, Vladimir Lučić je dodao 15, Vasilije Micić deset, a Stefan Jović i Nikola Jokić po devet poena.

U redovima SAD najbolji je bio Harison Barns sa 22 peona, Kemba Voker je ubacio 18, a Kris Midlton 16 poena.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.