Poslušajte novi hit Sergeja Ćetkovića i Who See
Sergej Ćetković i Who See, Foto: Event Media

Poslušajte novi hit Sergeja Ćetkovića i Who See "Pusti probleme" (VIDEO)

Sergej Ćetković snimio je u Kotoru i Bokokotorskom zalivu spot za svoju novu pjesmu „Pusti probleme“, ali ovog puta je iznenadio publiku sa malo drugačijim zvukom i saradnjom sa klapom "Who See".

Poznat po emotivnim i elegičnim baladama, jedan od najpopularnijih regionalnih kantautora, ovog puta se odlučuje na drugačiji muzički korak i sa svojim prijateljima, Dejanom Dedovićem i Mariom Đorđevićem, poznatijim kao Deda i Noyz iz klape „Who See“, tvorcima nekadašnjeg velikog hita „Đe se kupaš“, pravi specifičnu kombinaciju pop i hip-hop zvuka, koja pesmi daje zanimljiv retro prizvuk, notu duhovitosti i pozitivne energije i svojim mediteranskim ritmom, vedrinom i šarmom osvaja na prvo slušanje. 

„Poruka ove pjesme je da, na trenutak, moramo da prekinemo ovaj prebrzi tempo svakodnevice, zastanemo i razmislimo o tome šta su nam prioriteti u životu. Potrebno je da se, koliko god možemo, posvetimo sebi i dragim ljudima, zaboravimo na probleme i prepustimo stvarima zbog kojih se osjećamo dobro. 

Sergej ističe da je uživao stvarajući pjesmu i snimajući spot sa prijateljima iz klape „Who See“, za koje smatramž da su najbolji crnogorski sastav.

"Već dugo čekamo priliku da sarađujemo, ali vrijedjelo je i vjerujem da smo napravili kvalitetnu stvar, uz koju će se, ovog ljeta, plesati na plažama i u klubovima širom regiona, i da će ljudi, uz nju, postati vedriji, srećniji i bolje raspoloženi", kazao je Sergej.

Muziku za pjesmu “Pusti probleme” radio je Sergej, koji je zajedno sa Dejanom i Mariom pisao i tekst, aranžman potpisuju Marko Milatović i Vladan Popović Pop, dok je direktor fotografije i reditelj spota Želimir Križov. 

“Sergej je naš superstar, jedan od najvećih! Kad je tako, onda je velika čast biti sa njim na istoj traci. Pjesma je, otprilike, ljetnja opuštencija i, kao takva, nije bila pretežak zadatak, a osim toga, sa Sergejem je komunikacija veoma laka, tako da smo sve, uključujući i spot, veoma brzo završili.” kažu Deda i Noyz. 

Poslušajte pjesmu i pogledajte spot: 


Novosti/Kodex

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.