Knežević objavio snimak razgovora sa Draganom Bokanom(VIDEO)
Foto: Screenshot

"Je li moguće da ti ovo pišeš o čovjeku kojeg ne znaš?"

Knežević objavio snimak razgovora sa Draganom Bokanom(VIDEO)

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, za kojim je raspisana potjernica objavio je snimak razgovora sa vlasnikom trgovinskog lanca "Voli" Draganom Bokanom, kako je sinoć najavio na protestu.

Na snimku se čuje Bokan koji Kneževića pita zašto u cijelu priču upliće njega i njegovu porodicu,ističući da on nema nikakve veze ni sa njim i njegovim poslovima.

"Je li moguće da ti ovo pišeš o čovjeku kojeg ne znaš, i koji nema nijednu mrlju u poslovanju, koji je razlog?" pitao je Bokan Kneževića.

On ističe da se ne raduje ničijem zlu.

"Znaš da sam samostalan i zovem da pitam đe je Dragan Bokan i kompanija Voli stala Dušku Kneževiću na 1 euro interesa? Nikad nije, niti će", kazao je Bokan dodajući da ga ne zanima snima li se razgovor, te da bi mu to i bilo milije.

Poslušajte snimak:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.