Hahn u Beogradu: Neophodan napredak u oblasti demokratije
Vučić i Han, foto: AA

Hahn u Beogradu: Neophodan napredak u oblasti demokratije

Evropski komesar za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Johanes Hahn večeras je na sastanku s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu insistirao na napredovanju u oblasti demokratije i vladavine prava zarad dobrobiti društva i kretanja Srbije na njenom evropskom putu.

Kako je saopšteno iz Predsjedništva Srbije, Vučić je istakao da Srbija poštuje najviše demokratske principe i ponašaće se u skladu s ponašanjem Njemačke, Francuske i drugih zemalja Evropske unije kada je riječ o ključnim pitanjima u oblasti vladine prava, rada policije i pravosudnih organa, javlja Anadolija.

Hahn i Vučić razgovarali su, osim o evropskim integracijama Srbije i o situaciji u regionu i problemima u dijalogu s Prištinom.

Evropski komesar će se sjutra sastati i s predsjednicom Vlade Srbije Anom Brnabić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.