Bijelo Polje: U Pruškoj planirana izgradnja otvorenog i zatvorenog bazena
Foto:Screenshot/GoogleMaps

Lokacija planirana za sport i rekreaciju

Bijelo Polje: U Pruškoj planirana izgradnja otvorenog i zatvorenog bazena

U bjelopoljskom naselju Pruška, pored zgrade Doma zdravlja planirana je izgradnja kompleksa i objekata za sportove na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Pomenuta parcela je, shodno izmjenama i dopunama DUP-a Centralne zone Bijelo Polje, planirana za sport i rekreaciju, odnosno namijenjena je za razvoj sportsko - rekreativnih sadržaja, saopšteno je iz opštinske Direkcije za gradnju i investicije.

"To znači mogu se graditi kompleksi i objekti za sportove na otvorenom i u zatvorenom prostoru.Opština Bijelo Polje -  Direkcija za izgradnju i investicije, dobila je UTU od nadležnog organa, i na tenderu izabrala projektanta i revidenta", pojasnili su iz Direkcije.

Na pomenutoj lokaciji predviđeno je projektovanje otvorenog bazena dimenzija 50x25m, dubine 2,0-5,0m sa pratećim sadržajima, zatvorenog bazena dimenzija min 33,5x25, dubine 2,5m sa pratećim sadržajima, prostor za teretanu, kancelarije i komercijalni sadržaj.

U suterenu kompleksa je planirana i garaža te izgradnja pristupne saobraćajnice i parking mjesta.  

"Izrada tehničke dokumentacije je u toku. Kada se tehnička dokumentacija završi imaćemo projektantsku vrijednost, odnosno znaćemo koliko je novca potrebno da se  sagradi ovaj projekat.", stoji u saopštenju Direkcije koje potpisuje direktor Milanko Minić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.