Ani Brnabić zviždali u Orašcu: Poštujte pretke, fašizam neće proći
Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Proslava Dana državnosti

Ani Brnabić zviždali u Orašcu: Poštujte pretke, fašizam neće proći

Poštujte pretke, fašizam neće proći, rekla je premijerka Ana Brnabić grupi pristalica Dveri i SNP Naši, koji su zvižducima propratili njeno obraćanje u Orašcu.

Naime, dok se premijerka Srbije obraćala na proslavi Dana državnosti, jedna grupa ljudi, koja je nosila zastavu Dveri i SNP Naši, zviždala je i uzvikivala - "Izdaja", "Izdali ste Kosovo" i "Odlazite".

Brnabićeva je, tokom govora, rekla da su danas u Orašac neki došli da zvižde, danas kada, kako kaže, treba da pokažemo jedinstvo i zajedništvo u borbi za bolju budućnost.

"To treba da pokažemo zbog naših predaka, ali danas imamo ovdje one koji zvižde, a to je njima na čast. Mi ćemo se boriti i garantujem vam, što ste vi glasniji, to ćemo se mi boriti jače", rekla je Brnabićeva.

Pošto je ta grupa, koja je držala i transparent sa napisom "Vučiću, izdao si Kosovo", nastavila sa zvižducima, premijerka im se još jednom obratila, na kraju, pozivom da poštuju pretke i porukom da fašizam nikada neće pobijediti u Srbiji.

"Vama, koji ste došli ovdje, da na ovaj svečani dan i ovo sveto mjesto, zviždite, ne ispoštujete pretke i ne čujete šta radimo za budućnost... Vidim zastave koje nosite. Fašizam u Srbiji nikada neće pobjediti. Borićemo se protiv fašizma, kao i svi naši preci", rekla je ona.

Brnabićeva je navela da je Srbija mnogo propatila zbog fašizma i pretrpjela velike žrtve.

"Nećemo to tolerisati. Molim vas još jednom da ispoštujete svoje pretke i državu", rekla je Brnabićeva i navela da se ona ponosi zemljom i onime što je Srbija danas.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.