Bjelopoljsko komunalno preduzeće spremno za zimu, nabavljeno i novo višefunkcionalno vozilo
Foto: DOO "Komunalno-Lim"

Bjelopoljsko komunalno preduzeće spremno za zimu, nabavljeno i novo višefunkcionalno vozilo

Bjelopoljsko komunalno preduzeće Lim nabavilo je višefunkcionalno vozilo Unimog, sa velikim mogućnostima održavanja lokalnih saobraćajnica u zimskom i ljetnjem periodu.

Prema riječima Direktora preduzeća Radenka Vujoševića pripreme za zimsku sezonu odrađene su kvalitetnije u odnosu na prethodne godine.

"Inicijativa i snažna podrška Predsjednika Opštine Petra Smolovića, omogućila nam je da napravimo značajna ulaganja u servis i opremanje postojećeg voznog parka i na taj način se pripremimo za zimsku sezonu na vrijeme. Nabavljeno je niz priključnih oruđa za kamione sa ciljem efikasnijeg održavanja saobraćajnica u zimskim prilikama. Sva vozila su dovedena u stanje tehničke ispravnosti, zamijenjeni pneumatici, tako da možemo konstatovati spremnost ovog Društva da djeluje u zimskim prilikama punim kapacitetima. Upravo sa ciljem jačanja kapaciteta ovog Društva, nabavljeno je višefunkcionalno vozilo Unimog, sa snjegočistačem i rotacionim posipačem soli zapremine 3m3, specijalizovanim za savladavanje teških uslova na putu, gdje su veliki usponi, krivine, usjeci itd.", naveo je Vujošević.

4768550511325371835803337438208926547443712n

Foto: Komunalno-Lim

Obzirom da je Komunalno Lim nadležno za održavanje lokalnih puteva na teritoriji opštine Bijelo Polje, Vujošević ističe da treba naglasiti značaj nabavke ovog multifunkcionalnog vozila kojim će se u vrijeme vegetacije uklanjanjati trava, šiblje i ostalo nisko rastinje uz saobraćajnice.

"Ovo Društvo će zajedno sa Opštinom nastaviti sa daljim aktivnostima na planu komunalnog opremanja, čime će se obezbijediti uslovi za uspješno i kontinuirano vršenje javne funkcije i zadovoljavanje potreba naših građana kroz vršenje iste", zaključuje Vujošević

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.