Janović primio Vukčevića: Primjer kako se predstavlja svoja zemlja
Foto:Ministarstvo sporta

Janović primio Vukčevića: Primjer kako se predstavlja svoja zemlja

Ministar sporta Nikola Janović ugostio je Dejana Vukčevića, ju-jitsu reprezentativca i pripadnika elitne jedinice crnogorske policije, osvajača zlatne medalje na nedavno održanom prvenstvu svijeta za seniore u Malmeu u Švedskoj.

 Janović je istakao da mu je posebno zadovoljstvo što je Dejan Vukčević danas njegov gost, jer, osim što je veliki sportista koji iznova potvrđuje najbolje rezultate na svjetskoj sceni, on se, kao pripadnik elitne jedinice crnogorske policije, bavi i jako zahtjevnim i rizičnim poslom.

Dejan je, kako je istakao ministar Janović, pravi primjer da i pored obavljanja posla u kojem je svakodnevno izložen visokom riziku, ljubav prema sportu, istrajnost u radu i pripadnost državi pokazuju kako se brane boje svoje reprezentacije na velikim svjetskim takmičenjima.

481698074689839936260998270240977654906880n

Foto:Ministarstvo sporta

Vukčević se zahvalio ministru na izuzetnoj podršci i istakao da je Ministarstvo sporta uvijek vrednovalo njegove rezultate na pravi način, a ovu priliku je iskoristio da se zahvali svojim kolegama, svom starješini, kao i direktoru Uprave policije, gospodinu Veselinu Veljoviću na razumijevanju za zahtjevne sportske obaveze.

Janović je na kraju naglasio da će Vlada Crne Gore i resorno ministarstvo, kao i do sada, uvijek podržavati naše sportiste koji su i najbolji promoteri države u svijetu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.