Izašla knjiga o Luni:
Luna Đogani

Izašla knjiga o Luni: "Igra sudbine" prijetnja za čitanost Kijinog djela

Luna Đogani i ne sluti da je hit na jutubu, i da pjesmu Nine Badrić “Dodiri Od Stakla” koju je otpjevala u Zadruzi a njen drug Mirko Gavrić je obradio profesionalno ,zvuči bolje od većine profesionalnih pjevača… Cover je preslušalo i pogledalo preko 45.000 ljudi

Sada stiže za Lunu još jedno iznanađenje jer nije mala stvar da neko o vama napiše knjigu, prenosi Informer.

Iako je Luna doživjela da je na stubu srama i da svako svoju ličnu frustraciju liječi pljuvanjem po njoj i njenoj porodici ne može se osporiti da je ova harizmatična djevojka platila preveliku cjenu učešćem u rijalitiju. A svi mi griješimo i trebamo opraštati.

Autorka knjige o Luni je Emina Smajić a ovako je najavila svoje djelo:

2210524564794569077723957878804377816123738334545051648nffiff

Knjiga o Luni Đogani, Foto:  Instagram

Inače, za one koji ne znaju, odnosno ne sjećaju se - upravo "Igra sudbine" bilo je ime i prvog solo albuma Anabele Atijas!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.