Harasani: Da li je nelegalni objekat u Starom gradu u Ulcinju predao zahtjev za legalizaciju?
Ilir Harasani

Harasani: Da li je nelegalni objekat u Starom gradu u Ulcinju predao zahtjev za legalizaciju?

Odbornik Građanskog pokreta URA u Skupštini Opštine Ulcinj Ilir Harasani upitao je na jučerašnjoj sjednici lokalnu vlast da li je nelegalni objekat u Starom gradu koji je počeo sa gradnjom 2007. godine, a do danas ostao nedovršen, predao zahtjev za legalizaciju, te šta će nadležni sekretarijat odlučiti po tom zahtjevu.

“Da li je područje na kojem se nalazi nelegalni objekat obuhvaćen planskim dokumentom? Ako jeste, šta je pridviđeno istim?“, upitao je Harasani.

Prema njegovim riječima, period kada je započela gradnja tog nakaradnog objekta u Starom gradu je jedan od najsramnijih u istoriji grada.

“Ovakav odnos prema Starom gradu kao jednom od od najljepših i najstarijih na Jadranu je nedopustiv i sraman. Nedovršeni objekat, može biti ozbiljna prijetnja kandidaturi tvrđave UNESCO“, ocijenio je on dodajući da je stoga neophodno da lokalna vlast preduzme hitne mjere u cilju sanacije stanja i štete koja je prouzrokovana izrgadnjom tog objekta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.