Đukanović: Herceg Novi sve više postaje prepoznatljiva turistička destinacija
Milo Đukanović

Čestitao Dan Opštine

Đukanović: Herceg Novi sve više postaje prepoznatljiva turistička destinacija

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 28. oktobra – Dana opštine Herceg Novi predsjednicima Opštine i Skupštine Stevanu Katiću i Milošu Bigoviću, odbornicima, svim građanima Herceg Novog i učesnicima svečane sjednice.

"Naši strateški vanjsko politički interesi, koje smo kao država ostvarili nakon obnove nezavisnosti, kroz članstvo u NATO alijansi i napredujući sigurno i dinamično ka članstvu u EU, zajedno s  pravilno fokusiranom regionalnom i investicionom politikom Vlade, doprinijeli su da Herceg Novi sve više postaje prepoznatljiva turistička destinacija, koja širi svoje kapacitete, jača ponudu i otvara nova radna mjesta, na dobrobit žitelja Herceg Novog i cijele Crne Gore.

Siguran sam da će vrijeme koje je pred nama nepogrešivo pokazati da Herceg Novi, kroz saradnju centralne i lokalne vlasti, pravilno lociranim razvojnim potencijalima i neiscrpnim materijalnim i ljudskim resursima, može izrasti u prestižnu turističku destinaciju na Mediteranu i potvrditi značaj jedne od najvažnijih kulturnih adresa u našoj državi", naveo je Đukanović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.