Ivanović: Most Moračica i autoput do kraja 2019.

Ivanović: Most Moračica i autoput do kraja 2019.

Most Moračica, koji je dio prioritetne dionice autoputa Bar-Boljare, funkcionalan će biti tek krajem naredne godine.

To je za emisiju ABS na Radio-televiziji Crne Gore saopštio nadzornik izgradnje autoputa Jovan Ivanović.

"Na osnovu dinamike koju dobijamo od izvođača radovi će trajati i iduće godine. Na osnovu te dinamike, a mislim da je realna dinamika s aspekta izvođenja radova, očekujemo da ovaj most bude premošćen, odnosno da rasponska konstrukcija bude završena u avgustu iduće godine", rekao je Ivanović.

On je pojasnio da nakon toga preostaje kompletiranje radova, kao što su asfalt, oprema, odbojna ograda, instalacije na mostu...

"I za to će, naravno, biti određeno vrijeme. Očekujemo da krajem iduće godine imamo most u punoj funkcionalnosti", kazao je Ivanović.

Podsjećamo, ugovorom je bilo predviđeno da će svi radovi na dionici autoputa biti završeni do maja 2019.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.