Loto listić vrijedan milion dolara našao u starom kaputu

Doživeo šok

Loto listić vrijedan milion dolara našao u starom kaputu

Muškarac iz Montreala doživeo je šok kad je na nagovor svoje sestre počeo da čisti ormar te je u postavi kaputa pronašao listić od lutrije kupljen 10 mjeseci ranije.

"Kad je otišao da potvrdi listić, mislio je da bi brojka na ekranu mogla iznositi 1.750 dolara", izjavio je službenik lutrije u Kvebeku o velikom danu De Santisa. 

"Kad je shvatio koliko je dobio, kaže kako mu je gotovo stalo srce!" 

De Santisova sestra savjetovala ga je da je vrijeme da pregleda ormar i odvoji staru odjeću te je da u dobrotvorne svrhe. 

Tada je naišao na listić lutrije koji je kupio u decembru 2017. godine. 

"Nikada ne bih pregledao taj ormar bez nje!", rekao je, prenosi B92.

De Santis, koji je od sedamdesetih godina igrao lutriju, osvojio je manji dobitak od 4.000 kanadskih dolara početkom 2000-ih. 

Osvojenim novcem planira da poveća penzijsku štednju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.