Nuhodžić i Veljović: Dokazali ste da ste luka sigurnosti i spokoja naše djece
Nuhodžić i Veljović

Čestitka povodom obilježavanja 2. oktobra – Dana unutrašnjih poslova

Nuhodžić i Veljović: Dokazali ste da ste luka sigurnosti i spokoja naše djece

Ponosni smo na ostvarene rezultate koje smo zajedničkim snagama realizovali u prethodnih godinu dana, saopštili su ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktor Uprave policije Veselin Veljović čestitajući 2. oktobar – Dan unutrašnjih poslova službenicama i službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije.

"Požrtvovano radeći na suzbijanju svih negativnih pojava u društvu, u svakom ste trenutku bili spremni svoje sposobnosti, znanja i vještine staviti u službu države i građana i na tome vam iskreno zahvaljujemo. 

Vašom profesionalnošću, odgovornošću i nesebičnom predanošću kojom svakodnevno rješavate i najsloženije zadatke, dokazali ste da ste luka sigurnosti i spokoja naše djece. 

Iako svjesni da su pred nama nove i još zahtjevnije obaveze, vjerujemo da će Ministarstvo unutrašniih poslova i Uprava policije u vremenu koje dolazi nastaviti da hrabro i posvećeno izvršavaju poslove iz svoje nadležnosti", naveli su Nuhodžić i Veljović.

Oni su poručili da humanost, plemenitost, stručnost i poštovanje zakona i dalje budu okosnica rada službenika. 

"Uz želje za profesionalne uspjehe, želimo vam i puno sreće i zdravlja na ličnom i porodičnom planu", zaključuje se u čestitki.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.