Tači obišao jezero Gazivode: Bilo je zadovoljstvo da popijem kafu i sa Srbima sa ovog lokaliteta (VIDEO)
Tači:Rutinska posjeta lijepom mjestu

Policija Kosova obezbjeđivala posjetu predsjednika

Tači obišao jezero Gazivode: Bilo je zadovoljstvo da popijem kafu i sa Srbima sa ovog lokaliteta (VIDEO)

Policija Kosova saopštila je da je danas bila angažovana na praćenju posjete predsjednika Kosova Hašima Tačija sjeveru Kosova, graničnom prelazu Brnjak i jezeru Gazivode.

Policija Kosova navodi da su se njene jedinice pobrinule da obezbijede sigurnost tokom posjete predsjednika Tačija sa delegacijom graničnom prelazu Brnjak i jezeru Gazivode. 

“Vrijedno je naglasiti da je Policija Kosova brinula o bezbjednosnom aspektu kako bi ova posjeta prošla mirno i bez incidenata, koja je tako i završena”, piše u saopštenju, prenosi Anadolija.

Predsjednik Kosova je prilikom posjete jezeru Gazivode u opštini Zvečan, na sjeveru Kosova, strateškom mjestu oko koga se spore Kosovo i Srbija, kazao da je riječ o jednoj normalnoj, rutinskoj, vikend posjeti ovom lijepom mjestu Republike Kosovo i regiona.

“Ja, kao predsjednik Kosova, služim svim građanima Kosova, bez obzira na njihovu etničku pripadnost, na svakom pedlju Republike Kosovo i bilo je zadovoljstvo da popijem kafu i sa Srbima sa ovog lokaliteta”, kazao je tom prilikom Tači.

Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen je video kako se Hašim Tači vozi čamcem po jezeru Gazivode.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.